10 Juli

Små irriterad över vissa grejer. En utav dom är att pappa & Catrin råkade ta med sig Doris-nyckeln till Norrköping. Vilket resulterar i att jag inte kan ta mig någonstans, kan inte åka och handla, inte bada, inte hälsa på någon. Jävla hund, fyfan vad jag hatar hundar ...

Har åtminstonde varit duktig och grovstädat hela övervåningen. Dammat av, dammsugit,moppat you name it! Sov hos Anna i förrgår tills igår, skulle hjälpa till på hennes farfars båt, MS Wadstena. Det gick jättebra och var kul som fan. Snubben på sista rundan var väl kanske lite läskig, men det är sådant man får stå ut med när man är servitris, att folk flörtar med en.

Blev en tidig tripp med pappa in till stan så fort jag vaknade idag. Han ville att jag skulle köra honom till klubben och runt lite. Hann även att köpa kaffe etc.. Undrar dock vad jag ska äta idag? Fick matpengar, men kan inte ta mig. Får rota runt lite och se om jag hittar något ätbart.

Hörs, ciao!

7-8 Juli

Har haft en helt toppen dag idag - Med mycket bilåkande.

Blev först att skjutsa Juha till Skänninge, fram & tillbaka. Hämtade upp Linda i varamon och åkte hem och drack kaffe samt gjorde lite mat. Eftersom klockan drog iväg och vi kände att det skulle bli sent med ett bad så gick vi på impulsidén att åka till Vadstena Cruising. Drog med oss Juha & Patrik för att åka runt lite. Blev mycket gående, sittande, åkande med mängder utav skratt! =) Känns faktiskt bra att umgås med några av de gamla polarna. Att sitta hemma själv är inte min grej, och det blir jag bara deprimerad av.

Har saknat älskling hela dagen & varit orolig för många små saker. Väntar nu på att han ska komma hit och sova efter en hektisk bärgning av en lastbil. Längtaaar! Kan lova er att han ska få många pussar utav mig!♥

Snart kommer han så ska smita från datorn. Ha det bäst!


7 Juli

Jag mår inte bättre, återkommer!


6-7 Juli

Hela dagen har varit fantastisk!
Jag & Linda möttes upp och gick på stan. Det slutade med att efter ett tags vandrande att vi köpte varsina skor. Jag avgudar skor, finns nästan inget roligare än att köpa nya. Känns som om vi hann med massor.. Stan - Fika - Skogsvandring - Tvätta bil - Busa runt - Mc Donalds osv .. Hade en helt toppen dag och det behövdes! <332 stycken ställen som jag hittade mitt lilla hjärta igår.


Update:
Dock börjar ångesten krypa på mig mer och mer.. Trodde att jag hade blivit av med den, men idag gjorde den sig påmind. Klumpen i magen och halsen, som gör det knappt omöjligt att andas, hyperventilerande, svimningskänsla etc. Ni som har haft det vet vad jag pratar om?! Tur att Catrin fanns för att hjälpa mig, vet inte vad jag hade gjort annars!

Får en känsla av att folk drar sig undan? De finns där i närheten, men ändå inte. Visar sitt glada leénde men egentligen står de där och hånler. Jag känner för att inte finnas kvar . . .5 Juli

Vilken lugn dag det här kommer att bli! Är hundvakt åt Snubbe så kan inte lämna honom ensam i mer än tre timmar. Låg och solade ute tidigare idag, men det blev för varmt för mig så fick ge upp.
Ska iallafall snart hoppa in i duschen och sen ta en sväng till mamma och kanske svänga förbi Batte med, beroendes på vad han sysslar med.

Drog till med en fest i lördags. Jag, Marcus, Anna & älsk fick för oss att åka bil och dricka, eftersom att det var länge sedan för oss nu. Så det gjorde vi. Åkte runt överrallt och träffade folk och drack. Jag blev besvärligt full och gjorde bort mig lite på McDonalds men det är la så det ska vara ;)

Enda bilderna från den kvällen. Satt uppe ett tag hos mamma och snackade lite skit. Stackars mamsen som låg och sov och fick massor ciggarett rök in till sitt sovrum via balkongen ;P ...
Ska dra en dusch och fixa iordning mig nu sen blir det ut och åka!

2 Juli - Resultat

Det gick bra med Diesel. Han hade precis vaknat när jag kom fram till veterinärstationen. När jag klev ur bilen för att ta hans bur och gå in upptäckte han mig och började skrika. Så himla sööt! Tycker att han har blivit avsevärt bättre på väldigt kort tid. Han håller sig i närheten hela tiden och nu ligger han bredvid mig och sover ruset av sig.

Funderar på att gå och lägga mig i sängen en stund och glo lite på TV .. Känner mig jätteseg och vill helst vara inne med honom tills han är så pass bra att han kan äta mat .... Vatten har han redan fått.Det där skulle inte sitta fel senare! Ska kika med någon fall den känner sig manad att grilla idag. Skulle vilja grilla kycklingfilé faktiskt. Dags att gå ner & kolla efter något milt för halsen, som har börjar krångla.

På återseénde!

2 Juli - Diesel kastreras

Lite synd hur en vänskap fort kan ta en vändning. En vänskap man trodde var mer värt en så. Alla kan göra misstag. Det är oftast inte en som bara gör fel utan två. Men nu får det va .. Är det inte värt mer så är det väl inte det från mitt håll heller då!!

Ska snart iväg för och hämta Diesel. Åkte iväg med honom imorse till veterinären för en kastrering. Hoppas han är okej. Inte van vid att lämna iväg mitt lilla hjärta sådär.


Ikväll kanske det blir att dricka några öl. Men innan det ska jag se till så Diesel inte får några komplikationer och repar sig. Ha det bäst!1 Juli

Får helt enkelt dra till med att det var länge sedan jag skrev i bloggen. Vet inte ens varför jag börjar skriva i den igen, men ibland kan det få vara skönt att skriva av sig lite grann. Är hundvakt så sitter här en snabbis vid datorn sen måste jag ner igen.

Läste några tidigare inlägg .. Halkbanan! Haha, det var länge sedan. Har iallafall körkortet och det känns jättebra. Midssommarafton var för inte alls för länge sedan. Jag, Mathias, Helge, Anna & Marcus åkte till Laxåsjöarna samt Åsbro-Lerbäck och tältade. Det var mysigt.
Fick köra Annas bil upp och längs de slingriga Laxåvägarna.. En upplevelse i sig att komma iväg ett tag bara :)


Dags att dricka upp kaffet innan det svalnar nu, ha det så bra!
Ciaao'


RSS 2.0