SOLA PÅ MEDDO

Så jävla skönt det var så vet inte alltså! Svettades som en tok! Solade 20 minuter så får bli mer nästa gång för jag tyckte inte det tog så mycket! Ska träna med Malin på tisdag så kanske blir ett besök på Meddo igen, vem vet? Kollade upp om man kan sola med Hawaiian Tropic tan enhancer. Vad jag såg så kan man det, dock inte sola lika länge som vanligt då man riskerar att bli bränd!

Imorgon blir det skolan ett par timmar sen mot stallet! Ska rida inne om jag ens ska rida. Känner mig som sagt inte helt frisk.


God Eftermiddag!

Om ni trodde att jag vaknade nu, är det helt fel.

JAG HAR:

♦ Ätit en stor frukost inkl. ägg! (vilket jag aldrig gör annars!)
♦ Storstädat hela övervåningen.
♦ Haft ansiktsmask på (har...)

Men ska snart iväg in till stan och sola, ska bli helt underbart skönt. Kan ta en före och efter bild och se fall det blir någon skillnad. Kommer nog hem ikväll någon gång. Tänkte köpa med mig lite godis och ta det lugnt nämligen.

Mår förresten mycket bättre idag! Halsen är fortfarande dålig och det känns som om jag ska bli redigt sjuk. Men livet går vidare. Kanske till och med mår bättre tills imorgon så ska inte säga något =)Catrine, Malin & Jag på kräftskivan i somras/höstas på Tuxedos. Supit hela kvällen och det där var på natten någon gång när vi var riktigt slitna

Ha det så bra, kiss!

Nu är jag tillbaka!

Blev en väldans kort utekväll......

Åkte till Jörgen med Malin där Jimmy, Chrille & Morgan redan var. Vi drack ett par öl och spelade lite spel! Jättetrevligt. Skulle egentligen ha följt med dom till bryggeriet, men klarade faktiskt inte av det. Klarade inte ens av att dricka öl?! ... Mår faktiskt riktigt dåligt.

Det snurrar och känns som om jag ska svimma & spy samtidigt. Har inte druckit mer än 3-4stycken öl så om ni tror att jag är full, kan ni ta bort den tanken direkt. Jag vet hur det känns när man mår dåligt av alkoholen, men så är inte fallet idag.

Har till och med svårt att sitta här vid datorn utan att må dåligt, så blir sängen nu. Vet inte ens om jag orkar ta bort sminket (kanske ramlar ihop?) Usch .... hoppas det blir bättre imorgon.

Roligare inlägg än såhär blir det tyvärr inte, puss & godnatt ♥

Maybe...♦ Fixa iordning mig!
♦ Köpa öl, förhoppningsvis!
♦ Ut på puben ;D

Detta är då en eventuell schema ändring, hehe!

30 Januari - Tråkigt

Det är något som inte står riktigt rätt till med blogg.se
Har velat skriva i bloggen 2dagar nu men har inte kommit in. Kanske är jag som gjort något? Nej jag tror inte det. Något fel har det varit men nu kan jag uppdatera igen.

Hänt väldigt mycket i mitt liv som ni kommer att märka.
Om jag ska vara helt ärlig har jag saknat att skriva i bloggen, och inte bara för att jag har sjukt tråkigt just ikväll! ;) Måste nog erkänna att det här är den tråkigaste helgen på länge. Jag avskyr att bo på landet, alla möjligheter att hitta på saker försenas och/eller blir inställda på grund utav mitt bussåkande.


Jag för ett tag sen, ni har inte glömt mig va? ;)

Jag skulle inget hellre vilja än att sitta på en fest/middag med trevlig och pratsamma människor och bara må bra. Inte sitta hemma och skaka utav allt kaffedrickande.

Ska hoppa in i duschen och fixa till mig lite tror jag, se fall någon vill komma hit kanske? Chansen att det sker är väl inte alltför stort. Inte ens brorsan är hemma just nu.... Bara jag och katterna....

Hoppas ni har haft det bra iallafall ♥

FÅR URSÄKTA!

........för ett dåligt bloggande!

Min dators internet har lagt ner så enda gångerna jag sitter vid datorn är när jag lånar min brors! Hoppas ni har haft en härlig jul och en jättebra start på det nya året!

Bilder & inlägg kommer så fort internetet är igång!

Ha det bäst ;)


RSS 2.0