Tipp & Topp

Lärare som har förståelse för elever.
Om jag tar som jämförelse med idag. Kan inte gå in på detalj men som hjälper till vid kris och som verkligen bryr sig. Inte tycker att det bara stör lektioner och bla bla.. Min lärare idag hade förståelse för mig när jag ville gå 5 minuter tidigare så jag slapp vänta på bussen 1h & en kvart.
Att Kicks finns i Motala!
Kommer ni ihåg när det inte fanns? Det gör nog faktiskt inte jag. Kommer inte ens ihåg vad det var för affär som låg där Kicks ligger nu. Så himla bra butik... Har allt möjligt bra för kroppen!
Regn & slask!
Kan inte säga att jag hatar regn, men ibland är det inte kul med dyblött hår & smink som rinner så långt som enda ner till fötterna. Också snöblandat regn! Urk! Ännu större "regndroppar"! Nej det är inte kul helt enkelt.
Stressade kassörskor!
Jo, jag vet att Kicks ligger som Topp idag men det finns saker där med som man kan klaga på. Som när jag köpte mina presenter till pappa idag ; Köpte även sådana där "strips" som jag läst ska vara bra emot pormaskar etc. Jag sa klart och tydligt till damen i butiken att de ska vara till mig och ska då därför inte slås in. När jag kommer ut till bussarna och kikar i påsen så ser jag att hon har slagit in dom ändå i pappas paket. Nu måste jag riva upp paketet och slå in det på nytt. Tack så mycket kassörskan! >,<

//
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0