Jordnötter & Walk the Line


Fick för mig att jag hade uppdaterat i bloggen, men NEJ! När jag kikar på den för att med säkerhetsskull vara heeelt säker så hade jag inte det. Ber så hemskt mycket om ursäkt! ;) Gick bra att övningssköra förut, så jag är inte död! Nej nej.. Körde från långt in i Linköping hem till huset på landet ( ska nog börja kalla mitt "hemma" för det ). Fast två stycken tröttisar i en bil kanske inte var så bra, både jag & Catrin satt och gäspade påvägen TILL Linköping.
Sitter just nu här & tuggar Jordnötter (med skal som man får skala!) och dricker citronvatten. Känner mig lite nyttig. Men ni vet ju inget om chokladbollen jag slängde i mig förut innan jag satte mig här. Blev inget med att slänga dom, men men, finns endast bara en kvar nu!
Ö.b : Älsklingen igår innan jag for iväg till mormor & morfar <3


U.b : Stripsen som jag hämtade idag från Kicks! Fick även en sminkväska som "plåster på såren" Man tackar & tar emot. Det var behövligt, har haft mitt smink i en "kicks" påse tidigar så det var jättesmidigt. Dock så var väskan lite seg i dragkedjan. Men tycker inte jag ska klaga mer än vad jag gör (A)
Hoppas ni får en toppenkväll!
Nu ska jag peela ansiktet och pröva mina clear-up strips.. Inte nog med det så ska jag kolla på Walk the Line, självbiografin om Johnny Cash! Usch, jag ryser. Så bra är den. Nu är mina nötter nästan slut......
//
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0