Farsdags planer

Kom hem från skolan för en 30 minuter sen kanske?
Fick gå fem minuter tidigare från svenskan annars hade jag inte varit hemma förens nästan vid halv fem. Och det kallar jag inte en bra början på den lediga helgen!
Min katt slickar mig på fingrarna .. Nu bet han! ... Intressant va? Han älskar att busa med vatten (speciellt vid handfatet) och har något tjing för fingrar/fötter och min dator. Fast skogskatter brukar ha lite fuffens för sig va?
Har ni panik? Inte jag :)
Köpte min present innan skolan idag, så allt är kirrat.
Kan inte skriva precis vad jag köpte men det är lite hudvårdsprodukter. Han ville ha något liknande så tänkte vara lite smart och ge honom det. Gick på en slant men så får det vara ibland, det är han värd!..
Har mer planer än det! ...
Ska också baka en jättesmarrig kladdkaka och glasera den med sådan där kärleksmums-smet. Ni vet det som är ovanpå kärleksmumsen? Faktiskt det enda som jag tycker är gott med dom. Ska självklart skriva något i stil med " grattis pappa på farsdag" Det kommer bli toppen.
Men nu ska jag på toa sen blir det väl en dusch eller att börja med maten. Chili Con Carne står det på matsedeln. Och jaa? Vi har en matsedel, på kylskåpet.
KISS!!! /
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0