Som varje år, nu börjas det

Kollade nu precis igenom aftonbladet lite. Man får paniiiik! Nu börjar sökandet efter skönheten. Alla vill vara slanka och snärta tills sommaren. "Perfekt" hår, "perfekta" magen. Bla bla.
Varför göra en så stor sak utav våra kroppar egentligen? I grund och botten ser vi likadana ut! Jag ska iofs inte säga något. Jag är inte nöjd med min kropp, skulle inte tacka nej till att slimma den men vill bara lägga in en röst om hur sjukt det är...
Bredvid alla reportage om "hur man blir FIN tills sommaren" där stod det en pyttepytteliten rubrik om att dagens ungdomar är stressade.
Finner ni det lustigt? Man behöver inte ens läsa något om den lilla notisen, tittar man på "nyheterna" i största allmänhet hittar man reportaget. Tidningar,"kändisar" & allt man ska hinna med i vardagen leder till ökad stress.

Bara tänk på alla reportage om hur man ska förfina sin kropp. Det är klart dagens ungdomar tar åt sig av det? Jag skulle chansa på att det finns knappt 1 enda tidning som inte har inslag av skönhet/hälsa. Herregud asså...

Folk måste få se ut som dem vill. Jag undrar när gränsen dras för vad vi människor orkar med. Det kan inte vara långt kvar nu. Viss träning behöver kroppen för att må bra, men varför förstora den meningen?... VISS TRÄNING!

Ajja,behövde skriva av mig lite.
Sköt om er,ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0