Dag 2

Hej allihopa!

Marcus kom som sagt förbi igår och skulle lämna tillbaka mammas bil som han hade lånat till skolan och bara för att kunna åka med. Han har nyligen tagit körkort så han var väll sugen på att köra bil antar jag.
- Bilen var ingen höjdare berättade han, fel på någon styrsak. Till skillnad från min bror så kan jag ingenting om motorer och saker som man överhuvudtaget mekar med. Haha

Precis druckit upp mitt kaffe = frukosten för dagen. Tycker kuren går framåt. Jimmy sa igår att jag aldrig kommer klara av den här kuren, men jag ska allt visa honom. Har man viljestyrkan så kommer det gå! Hehe... Bara genom att han sa så gör mig ännu mera pepp på att klara de här 13dagarna.

Var så himla sugen på något sött igår kväll, åt tidig middag (halv5) så mot kvällen
började hungern smyga sig på. Saken gjordes inte bättre av att Jimmy satt och mumsade i sig 4frallor framför ögonen på mig, ville bara slita dem ifrån hans hand och käka upp dem. Haha!
Dag 2:
Frukost: 1 kopp svart kaffe + en sockerbit
Lunch: 8-10 skivor skinka (Smörgåsskinka), 2.5dl naturell yoghurt
Middag: 1 biff (250gr) sallad med olja och citron.

Lunchen lockar något så otroligt just nu, jag vill ha yoghurten nu! ;P
Men jag vill verkligen att det här ska funka och jag har redan tappat 1 kilo...

"Denna bantningskur måste vara i 13 dagar och är därför hård men effektiv. Dieten går ut på att ändra ämnesomsättningen, något som innebär att du efter den 13:e dagen kan äta normalt, utan att lägga på dig något under de kommande två åren. Detta är inte en traditonell bantningskur, men en kur som ökar kroppens ämnesomsättning och förbränning. Den verkar därför även efter att dieten är avslutad. Om denna kur följs slaviskt kommer du att tappa allt överflödigt kroppsfett (7-20 kg)."

Där har ni en förklaring till kuren, tog den utav Hanna..

Ciao

Kommentarer
Postat av: unni

jag kommer följa den och se om det fungerar, så kanske jag testar den själv! dock kommer jag nog ge upp ganska tidigt hah

2009-03-10 @ 18:22:42
URL: http://threeseed.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0