KARAMELLKUNGEN

Uppdateringen har varit kass idag på min studiedag. Har dock inte sovit länge eller tagit det föör lugnt heller för den delen. Red med Elize vid lunchtiden, det var kul dock väldigt kallt! Sen har jag kört med Catrin 2gånger idag plus att jag har kört med min körskolelärare. Och vad jag uppfattade kanske det är sista gången jag kör med honom nästa gång! *Buhää* Han är faktiskt väldigt roligt och jag har kul med honom..
Har också fått en liten "urinvägsinfektion" Ni vet, det är inte kul?! Så har tyckt lite synd om själv idag. Kan vara därför jag bad Malin komma hem till mig och äta godis med just mig! Man måste få trösta sig ibland. Hade lite mensvärk med idag, vilket jag aldrig brukar ha? Väldigt konstigt!

Diesel skitade ner sig idag ( precis som det låter! (; ) Så fick duscha honom lite grann! Så underbart söt är han.
- Blev hårfönen efter de där korten. Och som ni kanske redan vet så är han helt fascinerad av vatten. HAN älskar det, plaskandet, ljudet från vattenkranen och att dricka direkt ur den. Älskar honom...
I det stora hela har inte min dag varit ett dugg bra, men med alla smådetaljer till den så har det faktiskt funkat & gått ihop. Det jag älskar med livet; Även en dålig dag kan bli en bra dag med rätt sorts ingredienser. Glöm aldrig det!

Nu ska jag återvända till godisätandet och pluggandet <3

//
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0