IBLAND ÖNSKAR JAG:

ATT man kunde ta livet av sig enkelt, bara slippa allt. Med det menar jag slippa det man själv orsakat. Bara komma till en helt ny början på dagen, en nystart helt enkelt där man väljer helt sina egna val.

ATT man fick ha en egen taxi (obetald) där man fick åka vart man vill när man vill. Jag är så trött på att pendla med buss så det finns inte. Det här skulle vara en guldgruva för mig! Det skulle göra mitt liv mycket enklare än att hålla på att passa bussar hela tiden!

ATT man hade ett presentkort på kläder som aldrig tog slut. Tänk dig att kunna shoppa kläder precis när man vill och för hur mycket. Jag själv mår bra med nya kläder, man känner sig fin och självförtroendet får en push!

ATT man fick erbjudan om att ha en betjänt (obetald självklart då jag inte har råd). Ha en som gör frukosten på morgonen, checkar möten man ska på eller håller koll på läxorna i skolan. Det där är väl mer än assistent kanske? Men saksamma, en sådan skulle jag behöva då jag själv inte har full koll på mitt liv.


Jag missade bussen till skolan, därav jag fick denna lista i huvudet. Ibland blir det då, har man gjort något man misslyckas med så kommer det upp andra saker man är missnöjd med. Jag är en sådan, väldigt svårt att bli nöjd med saker och kikar på dom med mitt negativa öga.
Hoppas ni hann med bussen, som jag inte gjorde, iallafall! - Om ni skulle med någon, men ni kanske har jättelätt att hinna med saker och slipper stressa? Jag lämnar allt i sista minut så det blir jämt stress..
Drömde förresten om att jag hade en lillebror som dog härute på gården. Han ramlade av från något och slog i en kaka(backen). När han gjorde det så blev han mer eller mindre halshuggen och en arm och ett ben blev han tvungen att amputera. Pappa kom i en Ferrari, vi satte honom i bilen med delarna ( han andades fortfarande ) och så åkte vi mot akuten, men vi kom aldrig fram! Pappa stannade på vägen och helt plötsligt var vi hemma igen och mormor och morfar + pernilla var på besök. De gjorde paj och jag sprang omkring och grät. Snyftade när jag vaknade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0